Zonnepanelen offerte

Kwaliteit zonnepanelen tegen scherpe prijzen
Vergelijk op eenvoudige wijze leveranciers van zonnepanelen, vraag eens een offerte aan!

Zonnepanelen Grimbergen

Heeft u genoeg van hoge energierekeningen en wilt u iets doen voor het milieu? Neem dan zonnepanelen. Bij Zonnepanelen Expert vraagt u kosteloos en vrijblijvend offertes op bij zonnepaneel experts uit Grimbergen en omgeving. Ook voor een zonneboiler of zonnecollector kunnen de bedrijven uit ons uitgebreide netwerk u een passend prijsvoorstel doen. In de aanvraag kunt u simpel uw wensen aangeven, zodat u aanbiedingen op maat krijgt.

Grimbergen gaat over op zonne energie

Zonne energie wint aan populariteit bij bedrijven en particulieren, ook in en rond Grimbergen. Verrassend is dat niet als we kijken naar de ontwikkeling die zonnepanelen doormaken. Zo is de toegepaste techniek achter een zonnepaneel sterk verbeterd afgelopen tijd. Ook de prijzen zijn veel gunstiger geworden. De Vlaamse overheid heeft hier met de huidige aantrekkelijke subsidieregeling zeker een aandeel in. Bij elkaar maakt dit zonne energie een uitstekende vervanger van traditionele brandstoffen.

Verschil tussen zonnepaneel, zonnecollector en zonneboiler

Veel mensen verwarren een zonnepaneel met een zonnecollector. Beide werken dan wel op zonne energie, toch is er een essentieel verschil. Een zonnecollector zet zonlicht namelijk direct om in warmte, terwijl een zonnepaneel voor elektriciteit zorgt. Via ons kunt u prijsopgaven aanvragen voor zowel zonnepanelen als een zonnecollector, maar bijvoorbeeld ook voor een duurzame zonneboiler.

Zonnepanelen Expert in het kort

 • Kosteloos en vrijblijvend offertes vergelijken
 • Simpel en snel aangevraagd
 • Gerenommeerde zonnepaneel bedrijven uit Grimbergen
 • Alle soorten zonnepanelen
 • Ook voor een zonnecollector of zonneboiler
 • Voordelige aanbiedingen
 • Scherpe prijzen
 • Altijd de beste deal

Snel aanbiedingen op maat ontvangen van verschillende zonnepaneel bedrijven uit Grimbergen? Doe dan nu een aanvraag en geef daarin aan wat uw wensen zijn. U bespaart tijd, moeite én geld, want het kost u helemaal niets. Bovendien zit u nergens aan vast.

Offertes aanvragen

Een zonneboiler offerte aanvragen? Klik dan hier.

Voornaam/achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Dakhelling (*)

Aantal panelen (*)

Omschrijving opdracht (*) 
Doet u nog vandaag bij ons een aanvraag, dan ontvangt u spoedig diverse aanbiedingen van specialisten uit Grimbergen en omgeving. Zij hebben zowel zonnepanelen als menig zonnecollector en zonneboiler in hun assortiment.

Zonneboiler Grimbergen

 • Zonneboiler GrimbergenTraditionele cv’s en boilers zijn relatief duur. Een zonneboiler niet. Een zonneboiler wordt namelijk aangedreven door een zonnepaneel en verbruikt in vergelijking slechts de helft aan energie. Dat merkt uw portemonnee, maar ook het milieu. Niet voor niets is al menig zonneboiler in Grimbergen geïnstalleerd. Ook interesse in een zonneboiler? Vraag dan hier vrijblijvend een aanbod-overzicht aan.

  De specialisten van Zonnepanelen Expert Grimbergen hebben ruime ervaring in het vak en voorzien u van een duidelijk advies.

  Zonneboiler offertes vergelijken

Groenestroomcertificaat

 • Groenestroomcertificaat zonnepanelen De Vlaamse overheid stimuleert het gebruik van zonnepanelen met zogenaamde groenestroomcertificaten. Bij iedere 1000 kWh die uw zonnepanelen opwekken, krijgt u 1 certificaat. Deze kunt u vervolgens inwisselen voor een geldbedrag. Per 1 augustus 2012 krijgt u maar liefst 90 euro per groenestroomcertificaat. Dit helpt uw investeringskosten nog sneller terugverdienen.

  Het groenestroomcertificaat maakt het gebruik van zonnepanelen nog aantrekkelijker!

  Meer over het groenestroomcertificaat

Comments are closed.