Over Zonnepanelen-expert.be

Op Zonnepanelen-expert.be vind je een overzicht van alle zonnepanelen installateurs in België. Zo vind je snel een overzicht van alle installateurs bij jou in de regio. Wij zijn een vergelijkings-en kennisplatform.

Ben je op zoek naar een expert? Via onze gratis offerteservice kom je snel en eenvoudig in contact met de beste zonnepanelen installateurs. Deze offerteservice is niet alleen gratis, maar ook zonder verplichtingen: je zit dus nergens aan vast.

Wil je meer leren over zonnepanelen en het werk van zonnepanelen installateurs? Ook dan ben je op de goede plek. Op de gidspagina vind je een overzicht van allerlei nuttige en informatieve artikelen. Zo lees je alles over de prijzen van zonnepanelen, hoe zonnepanelen worden geplaatst en welke subsidies er nu beschikbaar zijn.

1300+ zonnepanelen installateurs


Ruim 1300 bedrijven te vinden op Zonnepanelen-exprert.be

100+ recensies


Meer dan 100 recensies door bezoekers over lokale installateurs

11.512 offertes


Ruim 11.512 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertesWat kunnen we voor je betekenen?

Wanneer je gratis offertes aanvraagd, koppelen wij je zo snel mogelijk aan de beste zonnepanelen installateurs in je eigen omgeving. De aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. Door het vergelijken van meerdere offertes, krijg je een duidelijke indicatie van de prijzen en kom je dus niet voor verrassingen te staan.

Hoe werkt het aanvragen van offertes?

Op de offertepagina vind je een formulier waarin enkele vragen worden gesteld. Je antwoorden op deze vragen, bijvoorbeeld over de gewenste soort zonnepanelen en de oppervlakte van je dak, worden gestuurd naar enkele zonnepanelen installateurs in je regio.


  1. Je besluit gratis en zonder verplichtingen offertes aan te vragen op Zonnepanelen-Expert.be.
  2. Je geeft aan op het offerteformulier waar je op zoek naar bent en welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden.
  3. Hierna ontvang je enkele offertes van zonnepanelen installateurs in je eigen regio. Hierin krijg je een duidelijk beeld van de prijzen en voorwaarden.
  4. Je kiest zelf uiteindelijk voor de installateur die het beste bij je wensen past.

Gratis zonnepanelen offertes vergelijken!


Over ons

Zonnepanelen-expert.be is opgericht in 2021, met als doel om alle zonnepanelen installateurs uit Vlaanderen te verzamelen. Zo is deze handige bedrijvengids ontstaan. Zonnepanelen-expert.be maakt uit van een groot netwerk aan bedrijvengidsen in diverse branches. Wij koppelen bedrijven en klanten. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen we voor een goede online vindbaarheid van de bedrijvengidsen en de bedrijven die op de gidsen staan.

Daarnaast voorzien wij onze bezoekers van alle informatie over zonnepanelen: of het nu gaat om de prijzen, hoe een installateur te werk gaat of het rendement van zonnepanelen. In onze gids vind je de belangrijkste informatie op rij.


Onze missie

Kennis en informatie delen


Bezoekers voorzien van uitgebreide en up-to-date info over zonnepanelen

Transparante dienstverlening


Het vinden van een zonnepanelen installateur zo makkelijk mogelijk maken

Online vindbaarheid vergroten


De online vindbaarheid van lokale zonnepanelen installateurs vergroten

De informatie op Zonnepanelen-expert.be

Door onze jarenlange ervaring komen wij regelmatig in contact met zonnepanelen installateurs, waardoor wij weten welke informatie belangrijk is voor onze websitebezoekers. Naast dat wij een kennisplatform zijn, brengen we je natuurlijk ook in contact met een zonnepanelen installateur bij jou in de regio. Hiervoor vind je handige overzichten die zijn opgedeeld per provincie en per plaats: zo zie je in één oogopslag welke installateurs er bij jou in de buurt zijn. Het is wel goed om te weten dat niet iedere zonnepanelen installateur is opgenomen in de gids.

De redactie

De redactie van Zonnepanelen-expert.be bestaat uit een viertal tekstschrijvers met meer dan 5 jaar ervaring in de zonnepanelen branche. De redactie schrijft niet alleen alle teksten, maar doen ook uitgebreid onderzoek naar informatie en hebben contact met zonnepanelen installateurs.

Contact opnemen

Heb je nog vragen of wil je contact met ons opnemen? In het onderstaande blok vind je de mogelijkheden!

Kom in contact met Zonnepanelen-expert.be: