Leveranciers van zonneboilers vergelijken
Een zonneboiler hoeft niet duur te zijn. Vraag eens een prijsopgave aan!

Zonneboiler

Een groot deel van uw energiekosten wordt veroorzaakt door het verwarmen van water. Daarom is het zeer rendabel om over te stappen op een zuinig, milieuvriendelijk alternatief als de zonneboiler.

Een zonneboiler verkrijgt energie via een zonnepaneel op uw dak. Door zonne energie te gebruiken en geen fossiele brandstoffen, blijft de lucht gespaard van veel Co2 en bespaart u ongeveer de helft op uw energiekosten!

De zon is niet altijd nodig

Om energie voor de zonneboiler op te wekken, is lang niet altijd een felle zon nodig. Uiteraard wekt het zonnepaneel op een stralende dag meer stroom op dan wanneer het bewolkt is. Maar ook in het laatste geval doet het zonnepaneel zijn werk. Mocht de zon zich voor lange tijd verschuilen, bijvoorbeeld in de winter wanneer de dagen al kort zijn, dan is de hoeveelheid opgewekte zonne energie mogelijk te weinig om uw water te verwarmen. Maar ook dan is er geen probleem: een zogenaamde naverwarmer zorgt ervoor dat uw water op gewenste temperatuur komt. Zo heeft u altijd warm water.

Soorten zonneboilers

Op dit moment zijn er drie soorten zonneboilers: de standaard zonneboiler, de compacte zonneboiler en de cv-zonneboiler. Er is ook een zonneboilercombi verkrijgbaar, deze kan ook uw huis verwarmen. Heeft u interesse in een zonneboiler? Of bent u simpelweg benieuwd hoe snel u een investering in één van de boilers heeft terugverdiend? Dan bent u bij Zonnepanelen Expert aan het juiste adres. Bij ons vraagt u gratis prijsopgaven aan van meerdere specialisten uit uw omgeving. Vindt u niet het aanbod waarop u hoopte? Geen probleem, onze diensten zijn vrijblijvend.

1. Vraag kosteloos offertes aan

Doet u nog vandaag bij ons een aanvraag, dan ontvangt u spoedig diverse aanbiedingen van specialisten bij u uit de omgeving. Zij hebben zowel zonnepanelen als menig zonnecollector en zonneboiler in hun assortiment.

2. Vergelijk vrijblijvend

Is uw aanvraag bij ons binnen, dan vragen wij direct offertes aan bij verschillende zonneboiler specialisten. Aan u om die rustig te vergelijken, want alles is geheel vrijblijvend. Wel zo’n fijn gevoel.

3. Bespaar vanaf vandaag

Spaar uw bankrekening én het milieu met zonne energie. Begin nu al met besparen door volledig kosteloos prijsopgaven aan te vragen, hier bij Zonnepanelen Expert. U zit nergens aan vast.

Zonneboiler offertes

Voornaam/achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Dakhelling (*)

Aantal panelen (*)

Omschrijving opdracht (*)Comments are closed.