bisol zonnepanelen

Bisol zonnepanelen

Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!

Gratis - Vrijblijvend
Home » Zonnepanelen merken » Bisol zonnepanelen

Wat zijn Bisol zonnepanelen?

Bisol staat synoniem voor geavanceerde zonnepanelen en is een vooraanstaand merk binnen de duurzame energie-industrie. Met een rijke geschiedenis van meer dan 35 jaar combineert Bisol innovatie met betrouwbaarheid in hun zonnepanelenassortiment.

De zonnepanelen van Bisol zijn het resultaat van hoogwaardig vakmanschap en baanbrekende technologie. Ze worden vervaardigd volgens strenge normen, wat resulteert in panelen die niet alleen efficiënt en duurzaam zijn, maar ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Bisol streeft ernaar om de nieuwste ontwikkelingen in de zonne-energiesector toe te passen om klanten te voorzien van optimale prestaties en lange levensduur.

Voor meer informatie over de kwaliteit van deze panelen, de verschillende modellen, prijzen en opties ben je hier op het juiste adres. Lees verder en ontdek wat Bisol precies is en doet.

Bisol zonnepanelen: een korte samenvatting

 • Vermogensclassificatie (Watt): 255W – 510W
 • Celtechnologie: P-type en N-type TOPCon
 • Prijsklasse: Midden – Hoog €€€
 • Meest populaire paneel: Bisol Premium 370Wp Mono PERC BDO 120
 • Productgarantie: Zeer goed – 25 jaar
 • Service en ondersteuning: Zeer goed 4/5
 • Algehele indruk: Aanbevolen

Kenmerken Bisol zonnepanelen

Een opvallend kenmerk van Bisol is hun inzet voor milieuvriendelijkheid. Het merk hecht waarde aan duurzame productieprocessen en minimaliseert de ecologische impact van hun producten. Bisol’s zonnepanelen dragen zo niet alleen bij aan de productie van groene energie, maar ook aan het behoud van de planeet.

Of het nu gaat om residentiële, commerciële of industriële installaties, Bisol zonnepanelen bieden een betrouwbare en efficiënte oplossing voor iedereen die streeft naar duurzaamheid en energie-onafhankelijkheid. Met hun toewijding aan kwaliteit en innovatie blijft Bisol een gewaardeerde speler in de groeiende wereld van zonne-energie.

Producteigenschappen

 • Hoog rendement: Een van de meest opvallende kenmerken van Bisol zonnepanelen is hun indrukwekkende rendement. Dankzij geavanceerde technologieën zoals PERC en half-cell ontwerpen kunnen deze panelen meer zonne-energie omzetten in elektriciteit, zelfs wanneer de zon niet op zijn felst schijnt. Dit resulteert in een hogere energieopbrengst en dus besparingen op je energierekening.
 • Duurzaamheid: Bisol staat garant voor duurzaamheid. Hun zonnepanelen zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de elementen. Dit betekent dat je investering zichzelf ruimschoots zal terugverdienen en je gedurende vele jaren van groene energie zal voorzien.
 • Breed scala aan modellen: Of je nu de voorkeur geeft aan monokristallijne panelen met strakke lijnen of polykristallijne panelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, Bisol heeft voor elke behoefte een geschikt model. Bovendien bieden ze zelfs bifaciale panelen voor extra efficiëntie.
 • Milieuvriendelijk: Bisol zet zich in voor milieuvriendelijke productie en recycling van zonnepanelen. Als je milieubewust bent, kun je met een gerust hart voor Bisol kiezen, wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Wat kosten Bisol zonnepanelen?

De kosten van Bisol zonnepanelen variëren afhankelijk van het gekozen model en vermogen. Bijvoorbeeld, het Bisol 350 Wp rood-rood paneel met een vermogen van 350 Wattpiek wordt aangeboden voor ongeveer € 410,-. Voor een hoger vermogen van 365 Wp kun je kiezen voor het Bisol Supreme 365 Mono PERC BDO 120 half cell all black model, dat verkrijgbaar is voor € 169,-. Als je op zoek bent naar een nog krachtiger paneel, biedt het Bisol duplex 460 mono PERC BDO 144 half cell black frame een vermogen van 460 Wp en heeft het een prijs van € 165,-.

Voor een volledig zwarte esthetiek en een vermogen van 305 Wp, is er het Bisol 305 Wp terracotta-terracotta paneel, dat beschikbaar is voor € 415,-. Een vergelijkbare optie is het Bisol duplex 460 mono PERC BDO 144 half cell black frame model met een vermogen van 460 Wp, dat wordt verkocht voor € 165,-.

Bisol zonnepanelen prijs 2024

ModelGemiddelde prijzen*
Bisol 350Wp rood-rood€410,00
Bisol Supreme 365 Mono PERC BDO 120€169,00
Bisol 305 Wp terracotta-terracotta€415,00
Bisol duplex 460 mono PERC BDO 144€165,00

*Let op: dit zijn richtprijzen.


Bisol zonnepanelen laten plaatsen?

Vind snel en eenvoudig een installateur & bespaar!

Gratis offertes vergelijken


De populairste Bisol zonnepanelen

Bisol biedt een breed scala aan zonnepanelen, maar laten we eens kijken naar enkele van de populairste modellen:

Bisol Premium 370Wp Mono PERC BDO 120

Dit monokristallijne paneel behoort tot de Premium-serie van Bisol en biedt uitstekende prestaties en efficiëntie. Met een vermogen van 370 Wp en geavanceerde PERC-technologie is dit paneel een uitstekende keuze voor wie streeft naar maximale energieopbrengst.

Bisol Supreme 365 Mono PERC BDO 120

Dit monokristallijne paneel van Bisol levert een vermogen van 365 Wp en maakt gebruik van PERC-technologie. Het biedt een uitstekende balans tussen prestaties en prijs.

Bisol Vision 320Wp Polykristallijn

Voor wie op zoek is naar een betaalbare optie zonder concessies te doen aan kwaliteit, is de Bisol Vision 320Wp een goede keuze. Dit polykristallijne paneel biedt solide prestaties en is vriendelijk voor het budget.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de populaire modellen van Bisol zonnepanelen. Het beste model voor jou hangt af van je specifieke behoeften en budget. Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een professionele installateur om de juiste keuze te maken.

Bisol zonnepanelen kopen of niet?

Nu je op de hoogte bent van de kenmerken, prijzen en populaire modellen van Bisol zonnepanelen, is het tijd om de voor- en nadelen te overwegen voordat je een beslissing neemt.

Bisol zonnepanelen onderscheiden zich om diverse redenen. Allereerst, wat betreft energieopbrengst, behoren Bisol zonnepanelen tot de absolute top. Dit betekent dat je met Bisol zonnepanelen in staat bent om aanzienlijk meer groene energie te genereren in vergelijking met vele andere zonnepaneelsystemen. Deze indrukwekkende efficiëntie vertaalt zich rechtstreeks in besparingen op je energierekening, en dat is natuurlijk altijd welkom. Andere voordelen van de Bisol panelen zijn de duurzaamheid en de variëteit. Er is veel keus en de panelen gaan een lange tijd mee.
Een belangrijk aspect om te overwegen bij de aanschaf van Bisol zonnepanelen is de prijs. Hoewel de kwaliteit van deze zonnepanelen hoog is en ze bekend staan om hun efficiëntie en duurzaamheid, ligt de prijs van de Bisol wel hoger dan bij andere zonnepanelen merken. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die een strikt budget moeten aanhouden of op zoek zijn naar de meest kostenefficiënte optie. Ook is de installatie van de Bisol panelen niet goedkoop. Hoewel de initiële investering misschien wat hoger is, is het belangrijk om te bedenken dat Bisol zonnepanelen op de lange termijn vaak hun waarde bewijzen.

Beschikbare Bisol zonnepanelen

Bisol heeft een aantal verschillende panelen beschikbaar. De panelen verschillen op het gebied van vermogen, celtype of hun afmetingen. Verken de diverse mogelijkheden in het onderstaande overzicht:

TypeCelltypeMax. vermogenAfmetingen (mm)
Bisol Premium 370Wp Mono PERC BDO 120Monokristallijn370 WpStandaard
Bisol Supreme 365 Mono PERC BDO 120Monokristallijn365 WpStandaard
Bisol Vision 320Wp PolykristallijnPolykristallijn320 WpStandaard
Bisol Supreme 365 Mono PERC BDO 120 half cellMonokristallijn365 WpStandaard
Bisol Vision 320Wp Polykristallijn half cellPolykristallijn320 WpStandaard
Bisol Premium 370Wp Mono PERC BDO 120 half cellMonokristallijn370 WpStandaard
Bisol Supreme 365 Mono PERC BDO 120 all blackMonokristallijn365 WpStandaard
Bisol Vision 320Wp Polykristallijn all blackPolykristallijn320 WpStandaard

Bisol contactgegevens

AdresLatkova vas 59a, 3312 Prebold, SLOVENIË
Websitewww.bisol.com
Emailinfo@bisol.be
Telefoonnummer+32 (0)484 08 80 78

Installateur voor Bisol zonnepanelen gezocht? Vergelijk gratis offertes!

Bisol zonnepanelen bieden hoogwaardige efficiëntie, zijn erg milieuvriendelijk en daarnaast ook nog eens erg duurzaam, waardoor ze een slimme investering zijn om geld te besparen op lange termijn. Deze indrukwekkende efficiëntie vertaalt zich rechtstreeks in besparingen op je energierekening, en dat is natuurlijk altijd welkom.

Wil je profiteren van deze voordelen en jouw duurzame energiereis beginnen? Vraag dan nu gratis offertes aan via het onderstaande offerteformulier en kom in contact met zonnepanelen specialisten bij jou in de regio!


Gratis zonnepanelen offertes vergelijken


Lees meer over andere merken zonnepanelen: