LONGI zonnepanelen

LONGI zonnepanelen

Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!

Gratis - Vrijblijvend
Home » Zonnepanelen merken » LONGI zonnepanelen

Wat is LONGI?

LONGI Green Energy Technology Co. Ltd. is een Chinees fotovoltaïsch bedrijf, een belangrijke fabrikant van zonnemodules en een ontwikkelaar van zonne-energieprojecten. LONGI zonnepanelen hebben ontzettend veel voordelen. Ze bieden hoger rendement door monokristallijne technologie en betrouwbare prestaties met PID-bestendigheid. Ook zijn ze niet de duurste optie en kosten ze gemiddeld € 140,- tot € 210,- per paneel, en zijn er meerdere opties waaruit je kunt kiezen. Voorbeelden hiervan zijn de LONGI LR6-60HPH-330M en de LONGI Hi-MO X. Alle modellen hebben hun eigen kenmerken en voordelen.

Wil je meer informatie over LONGI zonnepanelen?

Lees verder en ontdek de verschillende kenmerken, eigenschappen, kosten en uitvoeringen en krijg een duidelijk beeld van de garantie- en koop mogelijkheden.

LONGI zonnepanelen: de belangrijkste informatie

 • LONGI zonnepanelen zijn aantrekkelijk voor huizen en bedrijven vanwege hun indrukwekkende kenmerken.
 • Ze gebruiken monokristallijne technologie voor hoger rendement en efficiëntie.
 • Hoge omzettingsrendement zet veel zonlicht om in elektriciteit.
 • PID-bestendigheid zorgt voor betrouwbare prestaties en langere levensduur.
 • Uitgebreid productaanbod voor verschillende energiebehoeften.
 • Prijzen variëren van € 140,- tot € 210,-, afhankelijk van het wattage en kleurenschema.

Kenmerken LONGI zonnepanelen

Ontdek de indrukwekkende kenmerken van LONGI zonnepanelen, die ze aantrekkelijk maken voor zowel huizen als bedrijven. Er zijn een aantal kenmerken die ze anders maken dan andere panelen. Zo hebben ze een gemiddelde afmeting van 1650 cm x 991 cm x 40 mm en een vermogen van 300 tot 445 Wp. Ook hebben de panelen een lange garantie en een celtype van monokristallijn, net als vele andere panelen. Verder zijn er nog een aantal eigenschappen die de LONGI panelen maken tot wat ze zijn. Deze vind je hieronder.

De belangrijke eigenschappen

De belangrijkste eigenschappen van LONGI zonnepanelen vind je hier:

 • Monokristallijne technologie: LONGI zonnepanelen maken gebruik van monokristallijne zonnecellen, die bekend staan om hun hogere rendement en efficiëntie in vergelijking met polykristallijne zonnecellen.
 • Hoog omzettingsrendement: LONGI zonnepanelen gebruiken slimme technologieën en goede materialen waardoor ze veel zonlicht kunnen omzetten in elektriciteit. Dit betekent dat ze heel efficiënt werken en veel energie kunnen opwekken.
 • PID-bestendig: LONGI zonnepanelen zijn bestand tegen Potentiaal Inductie Degradatie, wat zorgt voor betrouwbare prestaties en een langere levensduur van de panelen.
 • Betrouwbaarheid: Ook het merk bekend om de hoogwaardige producten en uitstekende betrouwbaarheid. De zonnepanelen worden uitgebreid getest en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.
 • Uitgebreid productaanbod: LONGI biedt een breed assortiment aan zonnepanelen aan, waaronder residentiële, commerciële en industriële oplossingen, zodat klanten een paneel kunnen kiezen dat perfect aansluit bij hun specifieke behoeftes.

De zonnepanelen van LONGI worden gezien als een van de beste zonnepanelen merken.

LONGI

Wat kosten LONGI zonnepanelen?

De zonnepanelen van LONGI zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met prijzen die verschillen van € 140,- tot € 210,-. De kosten worden beïnvloed door het wattage en kleurenschema. Voor betaalbare opties zijn de LONGI Solar 360 Wp en 365 Wp All Black Half aantrekkelijk, met prijzen van € 140,- tot € 170,-, terwijl de LONGI Solar 380 Wp Black White hogere energieopbrengst biedt. Deze kost dan wel weer € 160,- tot € 180,-. De LONGI Solar 455 Wp heeft het hoogste wattage en prijs. LONGI Solar staat bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor diverse weersomstandigheden. Vergelijk de modellen in de tabel en investeer in een groenere toekomst.

Vind meer informatie en een beter overzicht van de verschillende modellen en de daarbij behorende prijs in de onderstaande tabel.

Prijzen LONGI zonnepanelen 2024

ModelGemiddelde prijzen*
LONGI Solar 360 Wp All Black Half€ 140,- tot € 160,-
LONGI Solar 365 Wp All Black Half€ 150,- tot € 170,-
LONGI Solar 380 Wp Black White€ 160,- tot € 180,-
LONGI Solar 455 Wp€ 190,- tot € 210,-

*Let op: dit zijn richtprijzen.


LONGI zonnepanelen aanschaffen?

Vind snel en eenvoudig een installateur & bespaar!

Gratis offertes vergelijken


De populairste modellen

LONGI is een goed merk met verschillende soorten modellen op de markt. Een aantal van deze modellen vind je hieronder beschreven.

LONGI LR6-60HPH-330M

Met een vermogen van 330 Wp biedt dit zonnepaneel uitstekende prestaties voor woonhuizen, maar ook bedrijven. Het is ontworpen met slimme technologieën voor betrouwbare energieopwekking en een hoge efficiëntie. Dit model is geschikt voor verschillende weersomstandigheden en heeft een duurzame constructie voor een langdurige werking.

LONGI LR6-72PH-375M

Met een vermogen van 375 Wp levert dit zonnepaneel krachtige prestaties op en is het ideaal voor grotere energiebehoeften, zoals grote bedrijven. Het biedt betrouwbaarheid en efficiëntie dankzij goedwerkende technologieën. Met een goede en robuuste constructie kan het de verschillende omgevingen aan en blijven ze lang presteren.

LONGI Hi-MO X

Dit paneel heeft net als de andere modellen een hoog vermogen en biedt efficiënte energieopwekking. Het is een aantrekkelijke keuze voor duurzame-energieprojecten vanwege de hoge energieopbrengst. Het model is ontworpen om lang mee te gaan en te presteren onder diverse weersomstandigheden, waardoor het een ideale oplossing is voor grootschalige toepassingen.

Krijg ik garantie op LONGI zonnepanelen?

Wanneer je zonnepanelen aan gaat schaffen in dit een grote investering. De panelen en het installeren is vaak duur en dat kan er voor zorgen dat mensen niet graag die stap zetten. Gelukkig wil LONGI dat klanten zich geen zorgen maken bij het kiezen voor hun zonnepanelen. Daarom bieden ze goede garantieopties. De meeste panelen hebben een productgarantie van 12 tot 15 jaar. Als er iets mis is door een productiefout, wordt het vervangen of gerepareerd. Ook is er een lineaire prestatiegarantie van 25 tot 30 jaar. Dit betekent dat de panelen nog steeds een bepaalde hoeveelheid energie moeten opwekken na die jaren. Als het minder is, wordt dat ook gedekt. Zo blijft de investering in LONGI zonnepanelen beschermd.

Wanneer je investeert kun je er op deze manier zeker van zijn dat je er ook daadwerkelijk alles uithaalt wat er in zit, en dat wanneer dit niet het geval is je recht hebt op geld terug!

Zonnepanelen LONGI kopen of niet?

Het nemen van de beslissing om zonnepanelen van LONGI te kopen, vereist een zorgvuldige afweging van verschillende factoren, zoals energiebehoeften, budget en locatie. LONGI zonnepanelen bieden slimme en belangrijke technologieën, hoge efficiëntie en betrouwbare prestaties, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor wie op zoek is naar duurzame energieoplossingen.

Het is wel raadzaam om offertes te vergelijken en advies in te krijgen van een gekwalificeerde zonnepanelen experts om de beste keuze te maken die past bij je specifieke behoeften en duurzame energiedoelen. Bij het kiezen van de panelen en modellen is het ook goed om advies te vragen. Sommige panelen zijn namelijk duurder dan andere en deze brengen vaak ook meer op.

Beschikbare LONGI zonnepanelen

LONGI heeft een aantal verschillende panelen beschikbaar. De panelen verschillen op het gebied van vermogen, celtype of hun afmetingen. Verken de diverse mogelijkheden in het onderstaande overzicht:

TypeCelltypeMax. vermogenAfmetingen (mm)
Bisol Premium 370Wp Mono PERC BDO 120Monokristallijn370 WpStandaard
LR4-60HPH-375MPERC, monokristallijn3751.755 x 1.038 x 35
LR4-60HIH-370MPERC, monokristallijn3701.755 x 1.038 x 35
LR6-60HPH 320MPERC, monokristallijn3201.672 x 991 x 35
LR6-60HPH 315MPERC, monokristallijn3151.672 x 991 x 35
LR6-60PE-310MPERC, monokristallijn3101.650 x 991 x 40
LR6-60PE-305MPERC, monokristallijn3051.650 x 991 x 40
LR6-60PE-300MPERC, monokristallijn3001.650 x 991 x 40
LR6-60PB-300M (black)PERC, monokristallijn3001.650 x 991 x 40

LONGI contactgegevens

Adres Xi’An, No. 8369 Shang Yuan Road, Economic And Technological Development Zone, China
Websitewww.longi.com
Emailmarket@longi.com
Telefoonnummer(+86) 4008 601012

Installateur voor LONGI zonnepanelen gezocht? Vergelijk gratis offertes!

Monokristallijne technologie, hoog omzettingsrendement, PID-bestendig en nog veel meer. Dit zijn woorden die gebruikt worden om LONGI zonnepanelen te omschrijven. Onder dit merk vind je verschillende modellen en uitvoeringen met verschillende prijzen, en ondanks dat het niet de duurste panelen op de markt zijn, zijn deze niet goedkoop. Gelukkig is er een manier waarop je kunt besparen.

Door het onderstaande gratis offerteformulier in te vullen kom je namelijk in contact met verschillende zonnepaneel experts bij jou in de regio. Je krijgt de kans de verschillende offertes te vergelijken om op deze manier de juiste en voordeligste keuze te maken!


Gratis zonnepanelen offertes vergelijken


Lees meer over andere merken zonnepanelen: